Engagerad & Driven?

Nu söker Mevona AB en engagerad redovisningskonsult till vårt kontor i Sollentuna. Vi på Mevona använder oss uteslutande av internetbaserade redovisningssystem som ger våra kunder möjlighet att aktivt följa redovisningsarbetet och finansiell status på ett smidigt och enkelt sätt via dator, padda eller mobiltelefon.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult arbetar du konsultativt med mycket kundkontakt och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper. Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet utvecklande, omväxlande och socialt.

Exempel på arbetsuppgifter för dig som redovisningskonsult:

  • Löpande bokföring
  • Månadsrapportering
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Myndighetsrapportering
  • Inkomstdeklaration

Om Dig

Tjänsten passar dig som är driven och har en god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av att skapa goda relationer med företagets kunder och levererar personlig och professionell service.

Du har en hög IT–mognad‚ är van användare av Excel och vi ser gärna att du ha erfarenhet av Visma eEkonomi, Fortnox, BL Skatt och Norstedts. Du talar och skriver flytande svenska och behärskar även engelska i tal och skrift.

På Mevona AB erbjuder vi dig en modern och inspirerande arbetsmiljö. Med engagemang, medvetenhet och kundnytta skapar vi en positiv företagskultur.

Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Sänd din ansökan till: info@mevona.se