Engagerad och driven?

Erfaren redovisningskonsult till Mevona AB

Lockas du av utmaningen med arbetet på en redovisnings byrå? Nu söker Mevona AB en ny redovisningskonsult som sätter kunden i fokus. Som erfaren redovisningskonsult arbetar du idag självständigt med kvalificerad redovisning, bokslutsarbete, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.

Vi på Mevona använder oss uteslutande av molnbaserade redovisningssystem som ger våra kunder möjlighet att aktivt följa redovisningsarbetet och finansiell status på ett smidigt och enkelt sätt via dator, padda eller mobiltelefon.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult arbetar du konsultativt med mycket kundkontakt och vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper.

Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet utvecklande, omväxlande och socialt.

Exempel på arbetsuppgifter för dig som redovisningskonsult:

  • Löpande bokföring
  • Månadsrapportering
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Myndighetsrapporteringar
  • Inkomstdeklarationer

Om Dig

Tjänsten passar dig som är driven och har en god kommunikativ förmåga. Du förstår vikten av att skapa goda relationer med företagets kunder och levererar personlig men professionell service.

Du har en hög IT–mognad‚ är van användare av Excel och vi ser gärna att du ha erfarenhet av Visma eEkonomi, Fortnox, BL Skatt och Norstedts. Du talar och skriver flytande svenska och behärskar även engelska i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!