Om oss

Start 2006 - eller redan på 70-talet? Mevona startades 2006 av systrarna Ivarsson då tanken på en gemensam satsning inom redovisningsområdet funnits en längre tid.

Vi arbetar med personlig service och kunden i fokus som ledord. Vi har också väldigt höga krav på det arbete som utförs. Vi arbetar nära våra kunder och ger stöd precis där de önskar. Våra medarbetare är vår styrka och vi vidareutbildar alla kontinuerligt för att de ska kunna ge våra kunder bästa service och support. Vi är ansluta till både SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och FAR, Branschorganisation för redovisningskonsulter, revisorer och rådgivare. Det innebär att det ställs höga krav på redovisningsbyråns arbete och rutiner och vi följer självklart regelverket REKO samt att vi genomgår regelbundna kvalitetskontroller, vilket borgar för att du får en kvalitetssäkrad tjänst.

Genom väl utvalda leverantörer och kompetenta konsulter säkerställer vi att redovisningen för våra kunder kan ske på bästa sätt. Vi använder oss uteslutande av internetbaserade redovisningssystem som ger våra kunder möjlighet att aktivt följa redovisningsarbetet och finansiell status på ett smidigt och enkelt sätt via dator, padda eller mobiltelefon. Hos oss kan du själv välja hur aktiv du vill vara med din redovisning och vad du vill att vi hjälper dig med. Vi kan sköta allt, eller precis så mycket som ni önskar hjälp med.

Vi har vuxit till att idag vara nio personer och har en tionde på väg in. Vi finns i Sollentuna norr om Stockholm och i Visby på Gotland.