Referenser

“…och kan vi inget annat göra, än att ta av oss hattarna och buga oss för Er underbara människor som likt fågel Fenix rest oss ur askan. Tack!”

Robert Dawid Mediaplant AB

“Då vi nästan aldrig sitter på kontoret, är det mycket viktigt för oss att ha en pålitlig redovisningsbyrå som har total koll på hela vår ekonomifunktion. Vi visste att vi behövde hjälp med vissa delar, men inte att man kunde få det med den servicenivån som Mevona levererar. Mevonas arbetsmetoder ger oss mycket värdefull information som vi använder för framtida strategiska beslut. Detta gör att vi kan släppa ansvaret för ekonomibiten helt och istället fokusera på att utveckla vårt företag. Mevona är en självklar rekommendation för oss.”

Fredrik Seljemo SE Skoter

“Mevona kom som en räddare i nöden, när vi hamnade i akut behov av professionell hjälp på vår ekonomi-avdelning. Mevona inte bara såg behovet snabbt, de tagerade även väldigt proaktivt och löste knutarna innan det hunnit bli problem. Med snabbhet, pålitlighet och hög kvalitet utfördes arbetsuppgifterna till stor belåtenhet. Att Mevona dessutom är lätta att samarbeta med samt alltid ger ett väldigt trevligt bemötande, gör att jag med varm hand verkligen kan rekommendera Mevona!”

Thomas Therborn VD, Spring Consulting

“På Mevona är de kunniga, proffsiga, engagerade och på köpet väldigt trevliga. Vad mer kan man begära av sin redovisningspartner?! Jag kan varmt rekommendera Mevona!”

Mattias Löfström, Nyttobox och Vicka